پارتیشن فضاپوش


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



تاریخ : چهار شنبه 23 مرداد 1398
بازدید : 106
نویسنده : سئو سایت نوین

پارتیشن در لغت به معنی تقسیم کردن و مجزا کردن است. درست مثل پارتیشن در ساختمانها و اداره ها که یک قسمت را از قسمت دیگر جدا می کند.ر محیط های اداری قسمت هایی که فعالیت مشخص و متمایزی در آن انجام می گیرد، می توانند توسط پارتیشن دوجداره (و یا پارتیشن تک جداره) از یکدیگر جدا شوند. در حقیقت پارتیشن اداری ، به منظور تقسیم کردن یک فضای بزرگ کاری به تعداد بیشتری فضای کوچک تر، جهت اسکان کارمندان به کار گرفته می شوند. استفاده از پارتیشن بندی در فضاهای داخلی علاوه بر کاربرد، جنبه دکوراتیو نیز دارد. باید توجه داشت که در فضاهایی با متراژ کم، نوع پارتیشن نباید باعث کوچک تر شدن فضا شود. پارتیشن های دوجداره می توانند با ارتفاع کوتاه نصب شوند. در این حالت به صورت دیوارک عمل کرده و معمولا در محیط های یکپارچه برای جداسازی دو فضا به کار می روند. در طراحی پارتیشن های اداری، می توان از تلفیق ام دی اف  (MDF)  با شیشه (سندپلاست یا شفاف) و فلزاتی نظیر آلومینیوم بهره گرفت.

شرکت پارتیشن فضاپوش یکی از بهترین شرکت های نصب پارتیشن در تهران است. ما انواع پارتیشن دوجداره و تک جداره اداری را ططراحی و نصب می کنیم. با ما می توانید مبلمان اداری و دکوراسیون اداری مکان خود را به بهترین شکل باز طراحی کنید.

 

پارتیشن دوجداره ام دی اف (64)

 

تاریخچه پارتیشن

این واژه برداشتی مفهومی از کلمه لاتین  cubiculum بمعنای اطاقک های بدون سقف می باشد. در اواخر دهه ۵۰ میلادی اولین نسل پارتیشن ها در آمریکا که عمدتا پارتیشنهای اداری بودند، وارد بازار شدند. گفته شده در ابتدا اصطلاح Action Office بجای پارتیشن  متداول بوده. همچنین باوربرخی از کارشناسان بر این است که نمایش پارتیشن های اداری یا بعبارت بهتر دفاتری که با صفحات عمودی از هم جدا شده بودند اولین بار توسط کمپانی های فیلمسازهالیود انجام پذیرفته است. پارتیشن ها در حالت کلی به تکجداره و چند جداره تقسیم می شوند، اما آنچه که در تقسیم بندی تعریف شده و ملموس از نظر مخاطبان آن اهمیت دارد انواع کاربردی آن می باشد که به دو دسته عمده صنعتی و اداری  تقسیم می شوند عمدتا هدف از ایجاد پارتیشن های صنعتی، جدا کردن حریم ماشین آلات و اپراتورها از همدیگر می باشد. بطوریکه در زمان فعالیت کارگران در محوطه کارخانه و حرکت با ماشین آلات نیمه سنگین مانند انواع لیفتراکها و جرثقیل ها، همگی در مسیرهای تعیین شده قرار گرفته و از تصادم احتمالی جلوگیری بعمل آید. در ساخت این نوع پارتیشن ها تمرکز اصلی بر کارایی و عملکرد و همچنینی مقاومت مکانیکی خود پارتیشن بوده و بحث زیبایی و همچنین کاهش آلودگی صوتی کمرنگ و یا بطور کلی منتفی می باشد. مواد تشکیل دهنده این پارتیشن ها اغلب ترکیبی از پروفیل های فولادی و توریهای فلزیست. ترانسپارنت بودن در این نوع جدا کننده ها معمولا از ضروریات است. یکی از نکات امنیتی مهم که در ساخت این نوع پارتیشن باید مورد توجه سازندگان آن قرار بگیرد محافظت پارتیشن های فلزی از مجاورت با کابل های برق فشار قوی ایست که می تواند منجر به مرگ و حتی آتش سوزی در اماکن صنعتی گردد.
نوع دیگری از پارتیشن صنعتی، جدا کننده های بهداشتی است که از این نوع پارتیشن در فضاهایی که نیاز به شستشوی دایم و مستمر وجود دارد استفاده می شود. هدف این نوع پارتیشن معمولا کارخانجات تولید مواد غذایی و لبنی، دامداریهای صنعتی، سرویس های بهداشتی و حمام های عمومی می باشد. در گذشته نه چندان دور از پروفیل آلومینیوم و صفحات مقاوم در برابر آب و رطوبت بعنوان جداکننده بهداشتی استفاده می شد. ولی امروزه پروفیل های پلاستیکی جایگزین بهتری برای فلز تلقی می شوند

پارتیشن در سال های پیش معمولا از جنس چوب و تا سقف طراحی می شدد، هنور هم چنین پارتیشن هایی قابل پیاده سازی هستند اما با پیشرفت تکنولوژی و رشد طراحی معماری داخلی پارتیش بندی شناور کاربرد بیشتر دارد و در نتیجه  طرفدار زیادی پیدا کرده است. پارتیشن شناور این‌گونه طراحی می شود که وحدت طراحی فضا از بین نمی رود و انتقال هر نوع انرژی گرمایشی، سرمایشی و نور قابل حرکت می باشد و سبک معماری قابل رویت می باشد.
پارتیشن ها در فضای داخلی ساختمان ها برای جداسازی فضای ورودی از دیگر فضاها استفاده می شود، همچنین پارتیشن به عنوان یک پوشاننده در قسمت های دارای نقص می باشد، پارتیشن برای ایجاد فضا در اتاق های خواب و یا تبدیل آن ها به دو اتاق مجزا یا برای تقسیم بندی فضای حمام برای ایجاد فضایی جهت تعویض لباس بسیار کاربرد دارد.
امروزه با توجه به محدودیت جا و لزوم استفاده از فضای موجود توجه بسیاری از معماران و طراحان به استفاده از سیستمهای کارآمد ،کم حجم و مقرون به صرفه جهت تفکیک بهینه فضا جلب گردید.

اهمیت پارتیشن

مهمترین عملکرد پارتیشن جداسازی فضاهای مختلف داخلی است این عملکرد کاربردی و بسیار ساده و زیبا می باشد. پارتیشن در محیط های اداری و ساختمان های مسکونی و غیر مسکونی با تقسیم فضا نقش مهمی را در دکوراسیون ایفا می‌کندیک پارتیشن بین مقاطع مختلف یک ساختمان و اتاق های آن، چندین فضای کاربردی طراحی و ایجاد میکند .

موارد استفاده از پارتیشن

پارتیشن می‌تواند برای ایجاد فضا و محیط جدید در اتاق هایی با متراژ بالا و تبدیل آن به دو اتاق با متراژ مناسب استفاده شود که در این صورت با صرف اندکی هزینه برای پارتیشن بندی می‌توان از صرف هزینه گزاف و سنگین خرید یا اجاره آپارتمان بزرگ‌تر خودداری نمود و در هزینه‌های خود صرفه‌جویی کنیم . باکمی درایت و تیزهوشی و مدیرت وقت و بودجه و منابع و با انتخاب پارتیشن اداری مناسب به فضای کار و تجارت اضافه نمود .
پارتیشن امکان جداسازی قسمت ورودی ساختمان و راهروهای منتهی به اتاق‌ها را از فضاهای دیگر میسر می‌سازد.
قابلیت افزایش ضریب عایق صوتی با استفاده از فوم سایلنت در داخل جداره پارتیشن اداری در اماکن نظامی و یا امنیتی نیز میسر است با بکار بردن صفحه داخلی فلزی بین جداره ها در پارتیشن و شیشه ضد گلوله می‌تواند مورد استفاده قرار گیرد.

قابلیت های پارتیشن در مکان های مختلف

پارتیشن می‌تواند باعث جداساختن قسمت هال از سایر قسمت‌های یک آپارتمان اداری شود
پارتیشن قابلیت پنهان کردن فضاهای پرت ، و یا ایجاد قسمت جدید بابت انباری  را دارد.
قابلیت حمل و جابجایی آسان و یا تغییر موقعیت را بدون هزینه اضافی دارد . قابلیت ضد آب نمودن بدنه پارتیشن ها با استفاده از تکنولوژی نانو که در آزمایشگاه‌ها بیمارستان‌ها و سایر اصناف که ممکن است در محل نصب ، پارتیشن ها در جوار و معرض آب و مایعات باشند .
فضایی برای قرار دادن وسایل بازی کودک می‌تواند بسیار کارآمد بوده و فضایی دوست داشتنی برای کودک خردسال شما به وجود بیاورد
استفاده از پارتیشن در فضای ساختمان و اتاق ها و فضاهای کوچک بزرگ تنها به منزله تقسیم بندی و ایجاد فضا نمی باشد، پارتیشن ها امروزه در تغییر دکوراسیون و جهت ظاهر داخلی و تغییر سبک معماری برای داشتن یک دکوراسیون زیبا استفاده می شوند. حالت پارتیشن های امروزی به صورتی هستند که در انواع طرح و رنگ با جنس های مختلف قابل تهیه و در دسترس می باشند
پارتیشن های امروزی حاصل خلاقیت طراحان متخصص و مهندسان معماری دکوراسیون داخلی است که هم فضای مورد نیاز را با یک پارتیشن  به وجود می اورد ، و نمایی بسیار متفاوت و شیک به طراحی داخلی می افزاید. طراحان استفاده از یک پارتیشن را براساس نیاز مشتری و فضای داخلی پیشنهاد می دهند، سپس طراحی و پیاده سازی می کنند. برای مثال برای فضای کوچک استفاده از پارتیشن کوتاه مانند یک دیوارک استفاده می شود که به اندازه کافی نور را به هر دو فضا منتقل کند و پارتیشن به عنوان یک مانع تلقی نشود.

 پارتیشن , پارتیشن اداری , پارتیشن دوجداره , پارتیشن تک جداره , پارتیشن ام دی اف   ,   قیمت پارتیشن  ,  پارتیشن آلومینیومی  ,  پارتیشن شیشه ای

انواع پارتیشن

پارتیشن تک جداره

پارتیشن تک جداره متشکل از فریم و جداره های ام دی اف و شیشه هست که با توجه به سفارش مشتریان اندازه جداره ها می‌تواند به صورت کوتاه ، نیمه بلند ، بلند و تا ارتفاع سقف متغیر باشد .ام دی اف استفاده شده در این نوع پارتیشن ها به صورت ۱۶ میلی‌متری هست . این سیستم از پارتیشن های تک جداره قابلیت اجرا در هر ارتفاعی را داراست ولی برای درب ارتفاع ۲۰۰ سانتی‌متر به بالا پیشنهاد می‌گردد. شیشه‌های مورداستفاده در این پارتیشن باضخامت ۶ میلی‌متری و به صورت ساده ، تمام سندبلاست و یا سندبلاست راه مات هست. در پارتیشن تک جداره فریم درب ها با فریم مخصوصی ساخته می شود تا تجهیزات قفل و یراق‌آلات را بتوان بر روی درب پیاده نمود و لذا می‌توان لوگوی مشتریان را به صورت سند بلاست بر روی شیشه پیاده کرد از مزایای پارتیشن های تک جداره می‌توان به ارزان بودن و سبک بودن ، و خاصیت جابجایی راحت آن و از معایب آن عایق نبودن نسبت به صدا و حرارت نام برد.

پارتیشن دو جداره

پارتیشن دو جداره از جداره های شیشه نیز به صورت دو جداره استفاده می‌گردد که ارتفاع استفاده از شیشه ها متناسب با نور موجود در محل و سلیقه مشتریان قابل‌تغییر هست. پارتیشن دو جداره دارای این قابلیت می‌باشند که می‌توان از پرده کرکره در بین جدارهای شیشه نیز استفاده کرد . پارتیشن دوجداره با ام دی اف ۱۶ میل ساخته میشود تمام لبه های ام دی اف پی وی سی و عایق رطوبت میشود همچنین ضخامت پارتیشن دو جداره۱۳ سانت و در ارتفاع های مختلف جهت آکوستیک فضا اجرا میگردد. از پرده ولومی فلزی در بین دو جدارشیشه جهت مات کردن اتاق استفاده میشود .

چه ارتفاعی برای پارتیشن دو جداره مناسب است؟

ارتفاع پارتیشن دو جداره در مدل های مختلف کاملا به تصمیم مشتری بستگی دارد و می توان با توجه به نیاز از پارتیشن دو جداره با ارتفاع مناسب استفاده کرد. به عنوان مثال در مکانی می خواهید فقط حریم کاری پرسنل مشخص شود ولی آنها بتوانند در موقع لزوم با یکدیگر ارتباط ایجاد کنند می توان از پارتیشن های دو جداره کوتاه استفاده کرد به طوری که کارکنان در هنگام ایستادن یکدیگر را بینند در این حالت معمولا از ارتفاع۱۲۰تا۱۵۰ استفاده می شود که می‌توان با ۲۰تا ۴۰سانتیمتر از پارتیشن دو  جداره را پنجره و مابقی را پانل استفاده کرد.

در مواقعی که نیاز به دیوار داشته و هدف جداسازی کامل فضاها از یکدیگر باشدو کاربران نیاز به حریم خصوصی دارند باید ارتفاع پارتیشن دو جداره را تا سقف ادامه داد تا فضا ها دارای یک دیوار کامل شوند.

ویژگی پارتیشن های دوجداره

 

  • نصب سریع و آسان پارتیشن دوجداره
  • خود ایستائی بیشتر پارتیشن دوجداره نسبت به پارتیشن تک جداره
  • امکان تعویض پرکننده ها شیشه به MDF و بالعکس یا جایگزینی پرکننده های تصویری و …
  • سرعت در تعویض و تعمیر قطعات
  • مقاوم در برابر رطوبت
  • امکان انتخاب ارتفاع دلخواه متناسب با کاربری
  • قابلیت عبور کابل برق، شبکه و تلفن به صورت عمودی و افقی
  • قابلیت نصب پرده کرکره ، سند بلاست شیشه قابلیت اتصال کمد و فلاور باکس
  • قابلیت تعویض، جایگزینی و تغییر طرح با حداقل هزینه
  • زیبایی، آرامش و امکان داشتن محیطی پویا
  • عایق مناسب جهت عبور صدا، امکان آکوستیک کردن پارتیشن دوجداره
  • نصب سریع و آسان پارتیشن دوجدار

 

انواع پارتیشن از لحاظ ساختار

 

پارتیشن ام دی اف

ام‌دی‌اف (MDF) مخفف واژه Medium Density Fiberboard است که جزو فرآورده‌های چوبی محسوب می شود. MDF نوعی تخته فیبر است که به روش خشک تولید می‌گردد و چگالی آن بین ۶۵۰ تا ۸۰۰ کیلوگرم بر متر مکعب است.
ام دی اف را پس از تولید می‌توان روکش نمود. روکش‌های تزیینی علاوه بر زیبایی به دوام و کاربرد آن در محیط‌هایی مانند آشپزخانه کمک می‌کند.در پارتیشن های ام دی اف همان‌طور که از اسم آن پیداست استراکچر و سازه های اصلی از ام دی اف ساخته شده است در اصلاح عامیانه به پارتیشنی ام دی اف گفته می شود که هم دیواره پرکننده و هم فریم یا سازه دور پارتیشن از جنس ام دی اف باشد . که این نوع از پارتیشن برحسب نحوه مونتاژ و دمونتاژ به دسته پارتیشن های ام دی اف بد مونتاژ و ام دی اف خوش مونتاژ گروه‌بندی می شود به هم این دلیل باید در انتخاب پارتیشن ام دی اف بسیار دقت نمود . بسیاری از خریداران نمی‌توانند به‌راحتی تشخیص دهند که آیا پارتیشن ام دی اف آن‌ها قابلیت دمونتاژ راحت و نصب مجدد بدون آسیب دیدن دارد یا خیر.این پارتیشن که ساختار و اسکلت آن از ام دی اف به قطر مناسب استفاده می‌گردد که باروکشی از لمینیت و لبه آن به قطر ۲ میلی متر پوشانده شده است . اتصالات این نوع پارتیشن ها از رافیکس بوده و به هیچ عنوان پیچ در ساختار آن به کارگرفته نشده است تا در نهایت دقت ، زیبایی ظاهری خاص و تمیزی به آن بدهد . پارتیشن های ام دی اف با توجه به ابعاد ام دی اف حداکثر تا ارتفاع ۳۶۰ سانتی‌متر قابل‌اجرا هست و در تمام ارتفاع های کوتاه ، نیمه بلند و تا سقف تولید می‌گردد.د ر صورت استفاده از نوع ارتفاع کامل ، این محصول به صورت کاملاً عایق صدا و دما عمل می‌نماید.

پارتیشن ام دی اف به لحاظ ساختاری بسیار مقاوم بوده و از ماندگاری و طول عمر بالایی نیز برخوردار است . در پارتیشن های ام دی اف ، شیشه و پرده به راحتی قابل تعویض هست و امکان نصب پرده کرکره ، در جداره میانی این پارتیشن ، فراهم هست ولیکن برای جابجایی آن حتماً باید با کارشناسان این مجموعه هماهنگ گردد.

پارتیشن آلومینیومی

در پارتیشن آلومینیومی از اسکلت های الومینیوم استفاده می‌شود که به استحکام پارتیشن میفزاید در این نوع پارتیشن نیز می‌توان بین دو جداره از پرده کرکره استفاده کرد.

پارتیشن شیشه ایی

ساختار و اسکلت آن از آلومینیوم یا ام دی اف و استیل و پرکننده داخلی آن از شیشه ۱۰ میل سکوریت استفاده می شود مزیت این پارتیشن نسبت به دیگر پارتیشن ها این است که در فضاهای اداری برای افزایش میزان نور طبیعی استفاده می‌شود.

ویژگی های پارتیشن شیشه ای

  • تأثیر روانی استفاده از پارتیشن شیشه ای سیکوریت باعث می شود تا کارکنان و مراجعه کنندگان احساس خوبی به فضا داشته باشند .واز لحاظ دید هیچ مانعی ایجاد نمی‌کند.

 

  • بدون رنگ بودن پارتیشن شیشه ای سیکوریت باعث می‌شود تا تضادی در دکوراسیون دفتر ایجاد نکرده و آیتم خنثی باشد.

 

  •  ویژگی مهم دیگر اینکه برای محل هایی که قبلاً از پارتیشن دو جداره بافرم و شکل مختلفی کارشده ، بسیارانتخاب مناسبی است و چون یک کارکتر مجزای معماری بشمار می‌رود با آن پارتیشن دو جداره و یا تک جداره بافرم و مدل دیگر مقایسه نمی‌گردد.
  • ضخامت کم پارتیشن شیشه ای باعث می‌شود که فضای زیادی را اشغال نکند و بتوان باضخامت اندک پارتیشن شیشه ای و اشغال بسیار کم فضای مورد نیاز را به شکلی که می‌خواهیم تقسیم کنیم.

 

  • در پارتیشن سیکوریت شیشه ای چون بیشترین متریال استفاده شده شیشه هست کاملاً امکان استفاده از کل پانلهای جدا کننده پارتیشن را می‌دهد و بالاترین نوردهی را ایجاد می‌نماید.

 

  •  این نوع پارتیشن را می‌شود محبوب‌ترین نوع پارتیشن دانست. پارتیشن اداری شیشه ای در تمام طرح ها و مدل های آن امکان تفکیک فضای موردنظر بدون محدود کردن کامل دید را می دهد و در مراکز درمانی ازجمله بیمارستان ها به علت قابل شستشو و استریل بودن آن و همچنین فضاهای مدرن اداری توصیه می‌گردد در نصب آن‌ها به ابزار خیلی پیچیده ای نیاز نیست و با استفاده از چند قاب پک به‌راحتی می‌توان پنل های پارتیشن شیشه ای را نصب کرد. ولی با توجه به ظرافت کار با شیشه حتماً این کار باید توسط افراد مجرب انجام گیرد.

 





:: موضوعات مرتبط: پارتیشن , ,
:: برچسب‌ها: نصاب پارتیشن , پارتیشن , پارتیشن آلومینیومی , پارتیشن اداری , پارتیشن ام دی اف , پارتیشن تک جداره , پارتیشن تک جداره آلومینیومی , پارتیشن دوجداره , پارتیشن دوجداره آلومینیومی , پارتیشن شیشه ای ,
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:








به وبلاگ من خوش آمدید

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان جوپرس و آدرس joopress.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






RSS

Powered By
loxblog.Com